Dragi čitatelji, roditelji mladi, stari, bake, djedovi, tete čuvalice i samo tete i stričeki,

bliži se Uskrs, mnogi će od vas sigurno svojoj dječici pripremiti zanimljive uskršnje poklončiće, bilo da su u gnijezdu od zeke ili na neki drugi način, no priznajte, sigurno bi i vama bilo drago da vas netko obraduje prigodnim poklončićem. Jesam li u pravu? 😉 E, stoga sam vam u suradnji sa Braunom (koji je za ovu priliku osigurao nagrade samo za vas :D) pripremila jednu nagradnu igru u kojoj ćete i vi moći osvojiti lijepe i vrijedne nagrade.

O čemu se radi i kako sudjelovati?

  1. Šaljite nam na e-mail info@recipeci.com recepte vaših najmaštovitijih i najdražih dječjih kašica ili zanimljivih dječjih obroka koje ste sami pripremili. Uvjet je da pošaljete recept sa fotografijom ili gotovog jela ili vašeg malca kako papa fini obrok koji ste mu pripremili. Nemojte se opterećivati formatom i kvalitetom fotografija, samo ih pošaljite a ja ću ih već prilagoditi za objavu. Uz recept obavezno navedite svoje ime, prezime i adresu stanovanja na koju ćemo vam u slučaju osvajanja nagrade istu moći poslati te kontakt telefon.
  2. Postanite obožavatelj recipeci facebook stranice i podijelite to preko svog zida i pozovite sve svoje prijatelje da nam se pridruže jer i oni će biti vaši potencijalni glasači!
  3. Nakon toga, zaprimljeni recepti sa fotografijama objavit će se u roku od 24h od primitka na recipeci.com u za to predviđenoj kategoriji. Recepti će biti potpisani punim imenom i prezimenom natjecatelja (a ukoliko želite drugačije navedite to obavezno u mailu).
  4. Recepte objavljene na recipeci.com možete bez obaveze podijeliti sa svojim prijateljima i/ili lajkati!
  5. Odluku o najboljim receptima donijet će svojim glasovanjem obožavatelji recipeci facebook stranice, davanjem svojeg ‘lajka’ na određeni recept (fotografiju) pa će slijedom toga pobijediti recepti sa najviše glasova. Glasovanje će započeti tek nakon što se zaprime svi recepti i nakon što nagradna igra završi.

NATJEČAJ TRAJE OD DANAS 04.04.2011. – 17.04.2011.!

Najbolja 3 recepta nagradit ćemo lijepim i vrijednim nagradama:

  • 1. nagrada: Štapni mikser Braun Multiquick 3 sa svim pripadajućim dijelovima + Braunov vodič za prehranu beba;

i dvije utješne nagrade:

  • 2 kompleta za hranjenje beba i male djece + Braunov vodič za prehranu beba

 

Više pojedinosti i moju recenziju ovog odličnog miskera pročitajte OVDJE!


Pravila i uvjeti ReciPeci nagradnog natječaja “Najmaštovitiji dječji obrok”

  • U nagradnom natječaju koji će trajati od 04.04.2011. – 17.04.2011. mogu sudjelovati državljani Republike Hrvatske te svi ostali sa prebivalištem u RH, osim članova recipeci tima i njihovih obitelji, te Braun tima.
  • U e-mail poruci obavezno navedite vašu adresu stanovanja, broj telefona te vaše puno ime i prezime kako bi smo vas mogli kontaktirati, a navedeni podaci biti će držani u tajnosti, neće biti objavljeni i bit će vidljivi samo uredništvu recipeci tima i to samo za potrebe ove nagradne akcije.
  • Recepti koje nam stignu na e-mail biti će objavljenji najkasnije u roku od 24 sata. Ukoliko nakon 24 sata vaš recept nije objavljen pokušajte poslati ponovno.
  • Svi recepti biti će objavljeni na recipeci.com za vrijeme trajanja nagradnog natječaja, a recipeci zadržava pravo trajne objave najzanimljivijih pristiglih recepata.

Slanjem recepata za sudjelovanje u nagradnom natječaju “Najmaštovitiji dječji obrok” prihvaćate sva ovdje navedena pravila i uvjete!

Oznake:

  • Prikaži komentare (2)

  • gordana

    Bok, vidim da je naša slikica i recept već objavljeno! Super, hvala!
    Pitanje, jel se može poslati više recepata?

  • admin

    Da da, pa tako je i navedeno u uvjetima nagradnog natječaja da ćemo sve recepte objaviti u roku od 24h nakon što ih zaprimimo 🙂
    Možete poslati više recepata, dapače…više recepata – veća konkurencija 😉

  • Odgovori

Vaš e-mail neće biti objavljen. Obavezna polja označena su sa *

Komentar

  • Ime *

  • E-mail *

  • Webstranica


Pročitajte na ReciPeci i …

Dječje stolice

Svakog desetog u mjesecu u gradu Benkovcu je sajam. U početku je to bio ...

10 dječjih zapovijedi

Nedavno sam na portalu Mamino sunce otkrila interesantan tekstić o viđenju svijeta oko sebe ...

Inhalacijom protiv prehlade

Vjerujem da ste se u ovo promjenjivo proljetno vrijeme koje doduše više sliči zimskim ...

Božićni ukrasi izrađeni kukičanjem

Često se znam uhvatiti u razmišljanju kakva bi moja djeca mogla biti kad odrastu ...