Uvjeti korištenja

Reci Peci je registriran žig.

Uvjeti korištenja odnose se na kompletan sadržaj internet stranice ReciPeci.com (u daljnjem tekstu: ReciPeci), te Vam preporučamo da se upoznate sa njima prije početka korištenja ReciPeci. S prvim korištenjem bilo kojeg dijela ReciPeci, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima i da ih kao takve prihvaćate.

Imate li bilo kakva pitanja ili nedoumice vezane za uvjete korištenja, obratite nam se na e-mail adresu info@recipeci.com

 

Korištenje sadržaja ReciPeci

ReciPeci sastoji se od osobnih, vlastitih tekstova i fotografija, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja/čitaoca i linkova na druge internet stranice.

Korištenje sadržaja ReciPeci dopušteno je samo u osobne svrhe i nije ga dozvoljeno kopirati, reproducirati niti koristiti u komercijalne kao niti u nezakonite svrhe.

ReciPeci polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne), te će se neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ReciPeci smatrati povredom i kršenjem autorskih prava i kao takvo bit će podložno tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ReciPeci bez dozvole vlasnika autorskih prava  smatra se također povredom istih i kao takvo će biti podložno tužbi.

 

Sadržaj ReciPeci

Sav sadržaj na ReciPeci objavljen je u najboljoj namjeri.

Sadržaj ReciPeci koristite isključivo na vlastitu odgovornost, te ReciPeci ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu posljedicom primjene bilo kojeg savjeta, kulinarskog recepta, tehnike, sredstva ili preparata opisanog u tekstovima ReciPeci.

Sadržaji vezani za školske radne zadatke i vježbenice isključivo su amaterske prirode, pisani na osobnom iskustvu u radu sa vlastitom djecom, te se kao autor i izdavač ograđujem od eventualnih poteškoća u primjeni i razumijevanju istih.

ReciPeci sadrži također linkove na druge internet stranice, te se ne smatra odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

ReciPeci se ograđuje od sadržaja oglašivača na ReciPeci, te od bilo kakve štete nastale oglašavanjem na ReciPeci.

ReciPeci zadržava pravo promjene ili uklanjanja sadržaja bez prethodne najave.

 

Zaštita privatnosti

Vaša privatnost i sigurnost nam je vrlo važna. Stoga se ReciPeci obvezuje da će u najvećoj mjeri štititi privatnost svih podataka prikupljenih na bilo koji način od korisnika ReciPeci. Svi osobni podaci neće se ustupati ili prodavati trećim osobama.

Kako bi ReciPeci imao sve finkcionalnosti na računalo korisnika pohranjuje se malena količina podataka tzv. “kolačića” (Cookie). Kolačići pohranujuju postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa.  Prilikom sljedećeg korištenja internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Više o kolačićima  

 

Uvjeti korištenja također mogu biti promijenjeni u svakom trenutku bez prethodne najave, a iste stupaju na snagu danom objave na ReciPeci