Dobro je znati…

Na ovim ćete stranicama pronaći svašta korisno što bi vam možda moglo pomoći u kuhanju ili životu uopće. Velikom većinom su tekstovi moji autorski i temelje se na mojem iskustvu, ali budući da posjedujem i pozamašnu kolekciju kuharica i časopisa slične tematike, tu i tamo sam se poslužila i njima kako bih vam što bolje i cjelovitije približila i pojasnila određenu problematiku.

Puno puta sam se srela sa ženama (najčešće ženama mada se i muškaraci znaju naći u takvim situacijama 😉 ) koje se jednostavno nisu mogle dosjetiti što skuhati, ili kako napraviti tortu, kako organizirati dječji rođendan, ili pak nisu znale zašto je ponekoj tjestenini potrebno puno duže da se skuha, ili pak na koje se sve načine povrće može pospremiti i blanširati, što djetetu ponuditi za igru, koji film odgledati s njim, ….Želja mi je ovim tekstovima olakšati takve dileme i približiti jednostavnost svakodnevnog života.

Budući  je ovo portal koji se još ‘zahuktava’ i koji je tek odnedavno na web-u trudit ću se ovu bazu podataka postepeno popunjavati i proširivati.

Također, još jednom Vas sve pozivam da, ako imate kakav dobar savjet, bilo da je temeljen na Vašem osobnom iskustvu, bilo da ste pronašli kakvu korisnu i zanimljivu informaciju negdje, da mi pošaljete ili putem komentara ili kroz kontakt form. S veseljem ću pročitati i objaviti sve.

Ugodno čitanje Vam želim!
Vaša Sandra

  • Prikaži komentare(0)

  • Odgovori

Vaš e-mail neće biti objavljen. Obavezna polja označena su sa *

Komentar

  • Ime *

  • E-mail *

  • Webstranica