"Dan mojeg poslovanja" Oduvijek vjerujem da je u životu bitno pokrenuti se, biti aktivan, pokušavati nešto promijeniti i učiniti nešto čak i onda kada se sve čini besmisleno. Mislim da nas jedino rad na sebi i aktivnost duha može uistinu pokrenuti i ispuniti. Jer, biti bez posla danas je jako teško, ali još je teže biti bez ikakvog smisla i ideje što napraviti i kako krenuti dalje. Vjerujem da je upravo iz tog mojeg unutanjeg nemira i nastao moj ReciPeci koji je krenuo kao mali kulinarski blog, a danas je jedna najposjećenijih kulinarskih internet stranica. Ja za sebe danas doista mogu reći da živim ono što radim. A radim nešto što me potpuno ispunjava i veseli. I ne samo to, usrećujem druge ljude svojim receptima, idejama i savjetima, a vjerujte, nema ljepšeg osjećaja od onoga osjećaja da si nekome pomogao lijepom riječi ili savjetom. Onoga osjećaja kada netko prepozna tvoj trud i rad.

"Dan mojeg poslovanja"

 

Zato me posebno razveselila vijest da je METRO prepoznao taj entuzijazam malih ljudi, ali tako velikih radnika koji iz dana u dan žive ono što rade i sretni su zbog toga.  METRO je odlučio jedan dan u godini, i to upravo drugi utorak u listopadu proglasiti “Danom mojeg poslovanja” i to na globalnom nivou širom cijelog svijeta. Ove godine je taj dan 11. listopada i ne propustite upravo tada posjetiti mnošto restorana, kafića, trgovina i drugih obrtničkih i zanatskih radnji koji samo za vas kreiraju posebne ponude i popuste.

Pogledajte što sve uključuje Dan mojeg poslovanja upravo OVDJE!  Potražite na karti svoj grad ili kvart te podržite svojim dolaskom ovu hvale vrijednu akciju!

Sponsored by Metro

Oznake:

  • Prikaži komentare (0)

Vaš e-mail neće biti objavljen. Obavezna polja označena su sa *

Komentar

  • Ime *

  • E-mail *

  • Webstranica

Pročitajte na ReciPeci i …

Maske od papira

Veljača je po mnogočemu poseban mjesec. Osim što je najkraći mjesec u godini i što se svi poslije njega nadamo ...

ReciPeci rođendanska torta

Prije točno dvije godine odlučila sam početi pisati blog. U početku je to bilo iz čiste znatiželje kako bih samu ...

Što kad loše krene?

Dragi moji čitači, možda ste već primjetili kako se u zadnje vrijeme na ReciPeci.com ne događa i ne objavljuje baš ...

Novi Jar Dermaprotect – recenzija

Nedavno su me iz P&G-a kontaktirali i zamolili da isprobam njihov novi proizvod za pranje posuđa Jar Dermaprotect i da ...

Berba grožđa

Kakva bi to bila jesen bez berbe grožđa? Nikakva rekla bih. Tako smo i ja i moja obitelj  jučer bili ...

Samo za tate

Armin Brott, tada budući tata, duhovito je zapazio i zapisao: “Ne tako davno, u vrijeme dok je ova, sada reproduktivna ...