Nedavno su me iz P&G-a kontaktirali i zamolili da isprobam njihov novi proizvod za pranje posuđa Jar Dermaprotect i da napišem kratku recenziju. Ponuda me je baš razveselila, jer suđe perem ionako iz dana u dan pa napisati nešto na tu temu doista nije problem, te im se i ovom prilikom zahvaljujem na ukazanom povjerenju.

Moram reći prije svega da je pranje suđa za mene (kao i za većinu drugih domaćica) nešto što obavljam ono, kako bi se reklo po defaultu svaki dan bez puno razmišljanja. Dobro, nerijetko dok ga perem razmišljam o tome kako bi vrlo rado sve te hrpetine tanjura i lonaca tako rado maknula čarobnim štapićem samo da mogu i riješila se te muke jednom zauvijek 😉 Slijedom toga, izbor sredstva za pranje suđa i nije baš nešto što prepuštam slučaju. Tržište je ionako prebukirano raznoraznim detergentima, što skupljim što jeftinijim i odluka ponekad nije laka. Masu puta sam se povela za cijenom i kupila neki nepoznati jeftiniji detergent no to bi se uvijek pokazalo kao loša investicija koliko god bila jeftina. Jer takvi detergenti se nisu dovoljno pjenili, miris im je nerijetko bio katastrofa a o tome kako bi mi ruke poslije toga izgledale da ne govorim. Bez glumljene oduševljenosti i bez obzira na ovu recenziju, Jar je detergent koji vrlo često koristim i s kojim sam u biti zadovoljna.

E sad, što se recenzije tiče, kad je detergent za pranje suđa u pitanju, kod mene je jedino bitno nekoliko stvari:

  • da nije proziran i da je kremast – Recite da sam luda ili što, ali ja jednostavno imam averziju prema prozirnim detergentima, jer suđe perem stvarno često i nekako uvijek mislim da ako detergent nije sensitive ili tako nešto, da će mi ruke nakon toga izgledati puno gore 😉 Dakle, tu novi Jar Dermaprotect ima veliki plus od mene.
  • druga bitna stvar mi je to da se dovoljno dobro pjeni, da je ta pjena gusta i da ne nestane u čas – također plus za novi Jar jer se sa malom količinom sredstva dobije dovoljno pjene da se opere oveća količina posuđa.
  • moć otapanja i kakvoća pranja – doista jako dobro, jer Jar pere jako solidno.
  • Nadalje, miris mi je također bitan, jer nije svejedno stajati za sudoperom dok se nosnicama širi težak i opor miris nekakvog turbo jakog detergenta ili pak dok detergent miriše kao neka fina kremica – tu ovaj novi Jar također ima plus jer miriše sasvim ok i dolazi u dvije različite varijante pa si možete odabrati mirisnu kombinaciju koja vam paše.
  • agresivnost za kožu – vrlo bitna stvar za mene jer koža ruku mi je užasno osjetljiva, smeta mi sve i svašta a sa rukavicama jednostavno nisam navikla raditi ništa, tako da je tu Jar Dermaprotect neprikosnoven! Mislim da ga reklamiraju kao tretman za uljepšavanje ruku ili tako nešto 😉 Malo pretjerano jer toliko dobar za ruke ipak nije i rukama bi puno bolje bilo da se lijepo odmaraju u nekoj mliječnoj kupki kod tete manikerke, no ovo je definitivno detergent nakon kojeg se koža ruku ne zateže, ne bude očajno suha i ne svrbi. Dakle, veeeeliki plus!

Eto, ako se pitate kupiti novi Jar ili ne, moja bi preporuka bila – da, definitivno kupiti, probati i koristiti jer je dobar i kvalitetan proizvod koji bi vam boravak u kuhinji mogao učiniti lakšim 😉

 

Oznake:

  • Prikaži komentare (0)

  • Odgovori

Vaš e-mail neće biti objavljen. Obavezna polja označena su sa *

Komentar

  • Ime *

  • E-mail *

  • Webstranica


Pročitajte na ReciPeci i …

Adventski vijenac u iščekivanju Božića

Adventski vijenac iz kućne radinosti ili onaj iz trgovine? Hmmm…odluka će naravno kao i ...

Salata od mahuna i paprika

Vaši recepti za nagradnu igru Recept poslala: Ivana Radan Sastojci: 50 dag narezanih kuhanih ...

Ljetno-sjetni okvir za slike

Iako je jesen uvelike već zagospodarila ulicama i parkovima a od dosadne jutarnje magle ...

Ukrasimo se morem

Nema dosade na plaži! Skupljajući tako morske pužiće sa žala uhvatila sam se kako ...