Tupperware posuđeJeste li možda čuli za Tupperware? Ma sigurna sam da jeste, jer ovaj se izvrsni proizvođač posuđa i kuhinjskih pomagala već tako dugo nalazi u tako puno domova da ga mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo. Ja sam se prvi put s Tupperwareom susrela prije dosta godina na jednom njihovom partyu koji sam kao domaćica organizirala u svom domu i tom sam prilikom došla u posjed nekoliko njihovih plastičnih posudica. Plastika kao plastika, reći će mnogi, no to su vjerovatno oni koji nisu nikad koristili tupperware u svojoj kuhinji i naravno, biti će u krivu. Jer, jesu to ‘obične plastične posudice’, no to su posudice koje godinama ordiniraju po kuhinji, koje su promjenile sadržaja i sadržaja u sebi no i nakon toliko godina ostale su iste – fine, glatke i čvrste s poklopcima koji se nisu izvinuli niti malo. Bez imalo lažne kurtoazije mogu reći da su to jedni od rijetkih proizvoda koji svojom kvalitetom opravdaju svoju pomalo visoku cijenu. Da, budimo realni, u današnje je vrijeme kada nam je kućni budžet ionako preopterećen svime i svačime a novčanici nam vrište od propuha u njima pomalo teško izdvojiti novac za ‘tamo neke posude’, no ponekad se doista isplati uložiti novac u nešto vrijedno i potrebno. A Tupperware to doista jeste!  I zato me baš posebno jako veseli što vam mogu objaviti i najaviti jednu prekrasnu suradnju Tupperwarea i bloga ReciPeci tijekom koje ću vam prezentirati dobar dio njihovog asortimana, recenzirati, isprobavati, kušati, uputiti i naravno sa svima vama podijeliti to svoje iskustvo.

Tupperware

Tupperware kutija za voćeKoja vam je prva asocijacija na Tupperware? Prezentacija  zar ne? I sigurna sam da velika većina vas već vrti nosom uz pomisao: ‘ne neee, samo ne još jedna prezentacija uz hrpu obećanja i ne znam čega sve ne…’ I tu ću vas odmah razuvjeriti – Tupperware party nije neka dosadna naklapajuća prezentacija proizvoda kojemu je jedina svrha da se proda i da nikad poslije ne čujete za njega. Tupperware party je način da saznate puno korisnih informacija, da se družite sa ženama sebi sličnim, da ubijete poslijepodne uz ugodno čavrljanje i što je najbolje od svega, da zaradite pokoji poklončić koji, budite sigurni, nije magnetna narukvica od koje će vam nestati svi problemi, nego doista nešto što ćete sigurno na dobar način moći iskoristiti u svojoj kuhinji. Dakle, s njima nema lažnih obećanja. Ono što mene oduševljava kod Tuperwarea je to što su jednostavni, što im priča drži vodu i što njihovi proizvodi govore sami za sebe. Dakle, jednostavnost i funkcionalnost prije svega – a oni sve to imaju.

Tupperware setUkoliko ste tip osobe koja misli da bi mogla prodavati posuđe ovakve vrste, Tupperware vam također nudi mogućnost zaposlenja što je u ovo doba kada normalnog posla nema ni za lijek, i više nego dobro došlo. Posao je to koji radite kada želite, kako želite i koliko želite i baš ništa vas ne obvezuje. Drugim riječima, nemate što izgubiti – ako ne ide ne ide i nikome ništa, ali bar ćete sami sebi moći reći ‘Probala sam!’

Dobrooo, do sad ste već shvatili – imate posla sa totalnim Tuperwareljupcem 😀 Iskreno, nisam mislila da će me oduševiti toliko, ali priznajem pala sam na prvi pogled, dodir i korištenje. I nije vam to ništa čudno, jer vjerujte, kada jednom probate tupperware, bit ćete mu zahvalni i vjerni zauvijek.

Puno je toga što bih vam željela reći, objasniti i predstaviti, previše toga za jedan post, pa ću vam stoga dati samo link na njihov katalog u kojem možete pronaći doista sve što vas zanima. I zato, pustimo priču na stranu i idemo kuhati i  isprobati Tupperware 🙂 Jedva čekam, a vi?

  • Prikaži komentare (1)

  • Mirta

    Jako sam zadovoljna sa svojim tupperwareom, i mislim da sam jedna od rijetkih koje ne smetaju one njihove prezentacije. Velika većina posuđa mi je iz tupperware-a i nebih ga mjenjala nikad. Jako povoljno, velik izbor, sve što jednoj domaćici treba. Velika sezonska i mjesečna sniženja ako koga zanima definitivno bacite oko na katalog na linku https://www.letkomat.hr/tupperware/u-dobrom-raspolozenju-od-ponedjeljka-03-09-2018/

  • Odgovori

Vaš e-mail neće biti objavljen. Obavezna polja označena su sa *

Komentar

  • Ime *

  • E-mail *

  • Webstranica


Pročitajte na ReciPeci i …

Farbanje jaja

Dolazi nam Uskrs! I to uskoro 🙂 Možda ste već napravili tradicionalnu uskršnju generalku ...

Školska torba – kako odabrati najbolju?

Ako ste kojim slučajem roditelj školarca vjerovatno ste se već našli pred problemom odabira ...

Mandule – riješiti ih se ili ne?

Prije dvije godine (a danas mi se čini kao da je cijela vječnost prošla ...

Zapečene punjene paprike

Vaši recepti za nagradnu igru Recept poslala: Martina Mirković Potrebne namirnice: 10 paprika srednje ...

10 dječjih zapovijedi

Nedavno sam na portalu Mamino sunce otkrila interesantan tekstić o viđenju svijeta oko sebe ...

ReciPeci nagradni natječaj: “Najmaštovitiji dječji obrok”

Dragi čitatelji, roditelji mladi, stari, bake, djedovi, tete čuvalice i samo tete i stričeki, ...