Budući sam o ovoj tematici pisala prije par tjedana u sličnom postu, neću dužiti o tome koliko je nama roditeljima školaraca financijski teško izaći na kraj sa svim potrebitim za jednu školsku godinu, s udžbenicima pogotovo jer su stavke za cijeli komplet povelike. Za našeg bi Matka primjerice komplet školskih knjiga za treći razred OŠ koštao 617 kn.  Stoga je dobra opcija nabaviti udžbenike na organiziranim razmjenama udžbenika, koje su poneke  županije već provele.

Jučer mi je čitateljica Nevenka javila zanimljivu informaciju o razmjeni udžbenika kod nas u Međimurju a danas je i na stranicama Međimurske županije u vijestima osvanula slijedeća vijest: U subotu 17. srpnja 2010. godine od 10 do 13 sati u Športskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec održat će se razmjena udžbenika. Na razmjenu mogu doći svi učenici i njihovi roditelji koji putem razmjene ili kupnje žele doći do rabljenih udžbenika. Napominjemo da Međimurska županija samo osigurava mjesto razmjene, dok udžbenike za razmjenu osiguravaju sami sudionici.”

Dakle, ako ste roditelj školarca, nemojte propustiti posjetiti ovu razmjenu, jer doista je korisna i na taj način možete doći puno povoljnije do potrebnih knjiga.

Vaša Sandra

Oznake:

  • Prikaži komentare (0)

  • Odgovori

Vaš e-mail neće biti objavljen. Obavezna polja označena su sa *

Komentar

  • Ime *

  • E-mail *

  • Webstranica


Pročitajte na ReciPeci i …

Pikantna pita od ajvara

Vaši recepti za nagradnu igru Recept poslala: Renata Šišak iz Zagreba SASTOJCI: 60 dag ...

Inhalacijom protiv prehlade

Vjerujem da ste se u ovo promjenjivo proljetno vrijeme koje doduše više sliči zimskim ...

Božićna zvijezda

Jeste li već kupili svoju ovogodišnju Božićnu zvijezdu? Ili ste možda uspjeli sačuvati prošlogodišnju ...

Maske od papira

Veljača je po mnogočemu poseban mjesec. Osim što je najkraći mjesec u godini i ...

Istine i zablude o porodu

Prije nekog vremena razgovarala sam sa jednom meni jako dragom osobom koja je nedugo ...